Publicat la: 28.07.2017. 17:44 / 1.473 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 29 iulie“Situaţie critică, la Spitalul Judeţean”, se titrează pe prima pagină. Reporterul a surprins unul din desele incidente de la UPU.

Buzoienii află că în curând programul autobuzelor se va prelungi, ce modificări se fac în staţiile de taxi şi de ce a fost declarat incompatibil Fănică Bârlă.

Primăria va construi noi locuri de joacă, dar lucrările întârzie. Cititorii sunt informaţi şi în ce zone din Buzău vor avea acces gratuit la internet.

La Muzeul judeţean poate fi vizitată expoziţia Sunetul muzicii, iar în Crâng are loc în acest sfârşit de săptămână festivalul de dansuri folclorice.

Numai ciclist să nu fii, la Buzău! Aflaţi ce se întâmplă cu singura pistă pentru biciclete din oraş.

În această ediţie sunt prezentate pagubele făcute de viituri în nordul judeţului.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre măsurile luate de AJF în cazul antrenorilor din fotbalul judeţean şi când a fost reprogramată Supercupa. Pe ultima pagină, aflaţi de ce clubul sportiv al municipiului a căzut la vot în Consiliul Local.

Dintre titluri, amintim „Strada Transilvaniei, de vânzare” şi „Ziua porţilor deschise, la Staţiunea de cercetare legumicolă”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV,anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!