Publicat la: 07.07.2017. 17:49 / 1.318 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 8 iulie„Ridicaţi şi duşi în noul padoc”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum puteţi sesiza cazurile în care maidanezii ar trebui ridicaţi de echipa de ecarisaj. Reclamaţiile vor fi făcute la un nou număr de telefon.

Buzoienii sunt informaţi până când îşi mai pot cumpăra vechime în muncă şi la ce preţ, cu cât se ieftineşte gunoiul  şi ce a provocat valul de debranşări de la RAM.

Aflaţi despre o nouă încercare de ieftinire a apei de ploaie şi când vin autobuzele second hand.

În această ediţie sunt prezentate lucrările de îmbunătăţire a condiţiilor de trafic, de la limitatoare de viteză, până la asfaltări  şi sistematizările din cartierul Obor.

O premieră în Buzău este concursul de canotaj de duminică din Parcul Tineretului. Buzoienii sunt invitaţi să se înscrie în concurs şi să ia lecţii de la campionul Ivan Patzaichin.

În pagina rezervată sportului citiţi despre înfiinţarea clubului sportiv municipal şi succesele sprinterei Marina Baboi.

Dintre titluri, amintim „Directori, mustraţi de şefa de la Casa Albă” şi „Scandal monstru la Spitalul Judeţean”.

Pe ultima pagină aflaţi topul promovabilităţii la Bac şi unde se înregistrează cea mai mare concurenţă la titularizare.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!