Publicat la: 16.06.2017. 17:57 / 2.028 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 17 iunieÎnsoţitorii persoanelor cu handicap acuză: „Ne simţim umiliţi!”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce nu le sunt recunoscute legitimaţiile speciale pentru transport gratuit. Situaţia a ajuns în atenţia DGASPC, care a somat Primăria.

Buzoienii sunt informaţi că în curând va începe asfaltarea celor 53 de străzi de pământ din municipiu iar campania de plombare continuă. Aflaţi ce soluţii au specialiştii pentru ca agricultorii buzoienii să obţină recolte mai bune şi cum va arăta skateparkul din Tineretului.

Destinaţia terenului fostei Maternităţi va fi stabilită în dezbatere publică şi deja există o petiţie în acest sens. Aflaţi ce ar vrea buzoienii să se construiască în loc.

Articolul „Boala lui Vlăduţ a recidivat” este un apel pentru salvarea unui copil de numai şapte ani, căruia doar medicii din Olanda îi oferă o şansă.

Primăria construieşte locuri de joacă pentru grădiniţe. În această ediţie sunt prezentate cele de la Şcoala din Simileasca  şi Micro 14.

Absolvenţii care doresc ajutor de şomaj sunt informaţi care este termenul limită până la care trebuie să se înscrie la Forţele de Muncă.

Hasdeienii din Trupa 3,14 au participat la Festivalul Comediei Româneşti. Citiţi impresiile celor invitaţi în premieră la un eveniment pentru profesionişti.

Dintre titluri, amintim „Dezinsecţie în municipiu” şi „Tichetele de vacanţă, o nebuloasă”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>