Publicat la: 30.09.2014. 20:22 / 9.804 views

VEŞTI BUNE PENTRU BUZOIENI. REDUCERI DE 30% PENTRU APĂ MURDARĂ, NU SE SCUMPEŞTE GIGACALORIA, IAR LA PRIMĂVARĂ ÎNCEPE MAREA ASFALTARE

primarVesti bune pentru buzoieni anunţate azi de primarul C-tin Boşcodeală. Edilul şef a anunţat că buzoienii care vor mai avea probleme cu calitatea apei potabile pot solicita reducerea de 30% pe lună la Compania de Apă. În caz că vor fi refuzaţi sunt rugaţi să se adreseze direct primarului.

Mai apoi, primarul a anunţat că anul viitor va începe în sfârşit „marea asfaltare”.

Graţie faptului că guvernul a hotărât îngheţarea preţului gazelor pentru următorii doi ani, primarul a anunţat că la Buzău nici preţul gigacaloriei nu se va majora.   

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!