Publicat la: 08.03.2017. 19:17 / 1.046 views

VEŞTI BUNE DE LA AJOFM. SCADE RATA ŞOMAJULUI

Veste bună de la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă. În primele două luni ale anului 2017 şomajul a scăzut simţitor la nivelul judeţului Buzău. Acest lucru se datorează angajărilor care au avut loc, şi nu în munci sezoniere, cum era de aşteptat, ci a contractelor pe perioadă nedeterminată încheiate între angajatori şi angajaţi.

somaj 2Comparativ cu anul trect, rata şomajului a scăzut simţitor la Buzău. În primele două luni ale anului 2017 peste o mie de persoane şi-au găsit locuri de muncă.

Îmbucurător este faptul că persoanele care şi-au găsit un loc de muncă beneficiază de contracte de muncă pe perioade nedeterminate, nu sunt angajate in perioada sezonului în munci agricole sau construcţii.

La nivelul judeţului Buzău rata şomajului a crescut anul trecut în primul rând din cauza numărului mare de beneficiari a venitului minim garantat. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!