Publicat la: 12.09.2018. 18:16 / 496 views

VESTE BUNĂ PENTRU CĂLĂTORII TRANS BUS. VOR PUTEA CUMPĂRA BILETE PRIN SMS

Veste bună pentru călătorii Trans Bus prea grăbiți să își cumpere  bilete. Aceștia vor avea posibilitatea să cumpere tichete de călătorie prin SMS, fără a mai trece la la ghișeu. Aplicația va fi valabilă pentru un timp limitat, iar controlorul va putea verifica pe un telefon mobil dacă respectivul călător a cumpărat bilet.

autobuz 1Societatea de transport local vine în sprijinul buzoienilor cu o noutate. Călătorii prea grăbiți vor avea posibilitatea să își achiziționeze bilete de călătorie printr-un simplu SMS.

Reprezentanții societății de transport local au și explicat cât de simplu va funcționa aplicația care va fi foarte ușor și de verificat de către controlori.

De asemenea, tot în perioada următoare, societatea de transport local va lansa la ghișeele de vânzare și bilete de două călătorii în valoare de 4 lei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>