Publicat la: 25.09.2020. 18:43 / 276 views

VESTE BUNĂ PENTRU BUZOIENII CARE MERG CU AUTOBUZUL. ACCES GRATUIT LA INTERNET

Începând de vineri, 25 septembrie 2020, ca parte a proiectului de implementare a sistemului informatic integrat la TRANS BUS, călătorii beneficiaza de WiFi gratuit pe toate autobuzele din flota societății de transport în comun.

autobuze 3Veste bună pentru buzoienii care obișnuiesc să călătorească cu autobuzele Trans Bus, mai ales cei tineri, utilizatori de tehnologie modernă. Începând de astăzi, călătorii beneficiaza de WiFi gratuit pe toate autobuzele din flota societății de transport în comun.

Accesul la reteaua Transbus Wi-fi se face fără parolă si asigura o viteză optimă pentru navigare pe Internet și rețele sociale pe durata călătoriei.

De asemenea, toate traseele actualizate operate de TRANS BUS Buzau se regasesc pe aplicatia Google Maps atat pe telefonul mobil cat si pe calculator, unde buzoienii își pot planifica viitoarele calatorii.

Extrem de apreciate de calatori, serviciile de internet wireless sunt din ce în ce mai întâlnite în autobuze, spre mulțumirea călătorilor care pot chiar să își înceapă astfel ziua de muncă prin verificarea corespondenței sau transmierea unor date importante. De asemenea, sunt călători care spun că astfel trece mai ușor timpul petrecut în mijloacele de transport în comun. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!