Publicat la: 13.12.2018. 19:24 / 842 views

VESTE BUNĂ PENTRU BUZOIENI. AUTOBUZELE CIRCULĂ ŞI DE CRĂCIUN ŞI PE 1 IANUARIE

Reprezentanţii societăţii de transport au făcut public programul de funcţionare al mijloacelor de transport în comun în perioada sărbătorilor. Vestea bună este că buzoienii vor putea circula cu autobuzul atât în ziua de Crăciun, după ora 12.00, cât şi în noaptea de Revelion şi pe 1 ianuarie.

autobuz iarnaBuzoienii care vor dori să iasă la plimbare în zilele de sărbători vor putea circula cu autobuzele pentru că acestea se vor afla pe traseu şi pe 24 decembrie, dar şi în ziua de Crăciun şi în ziua imediat următoare. Programul va fi unul de sărbătoare.

Şi buzoienii care vor alege să petreacă noaptea de Revelion pe platou vor avea cu ce să se întoarcă acasă. Autobuzele vor circula până la ora 1 noaptea, dar şi în ziua de 1 ianuarie.

În plus, în perioada sărbătorilor de iarnă, toţi buzoienii vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!