Publicat la: 17.07.2018. 17:55 / 1.072 views

VESTE BUNĂ DINSPRE CONSILIUL JUDEŢEAN. ÎNCEP LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A BLOCULUI OPERATOR

Veste bună pentru buzoieni. Preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu a făcut anunţul aşteptat de multă vreme. Licitaţia pentru modernizarea blocului operator a fost finalizată, iar în câteva zile se va semna şi ordinul de începere efectivă a lucrărilor.

bloc operatorDe-a lungul timpului, medicii buzoieni şi-au exprimat dorinţa de a lucra în condiţii moderne la Spitalul Judeţean. Şi preşedintele Consiliului Judeţean a făcut demersuri în acest sens, iar acum a făcut anunţul pe care îl aşteptam cu toţii. Licitaţia pentru modernizarea blocului operator a fost finalizată, iar personalul medical şi pacienţii vor beneficia de aparatură şi condiţii de ultimă generaţie.

Asta înseamnă că în câteva zile, muncitorii se vor putea apuca efectiv de treabă.

Un alt proiect ce vizează intervenţia în infrastructura din sănătate, de care Consiliul Judeţean se preocupă, este construirea şi extinderea Unităţii de Primire Urgenţe, la care vor începe lucrările în următoarea perioadă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!