Publicat la: 05.09.2019. 18:13 / 540 views

VERNEŞTIUL, ÎN SĂRBĂTOARE. ZIUA COMUNEI, CELEBRATĂ ÎN WEEKEND

vernesti-1Cea de-a unsprezecea ediţie a Zilelor Comunei Verneşti va avea loc duminică, 8 septembrie. Nume mari ale muzicii populare româneşti vor urca pe scenă pentru a-i distra pe cei prezenţi la sărbătoarea anuală a comunităţii.

Taraful de la Clejani, Mihaela Gurău dar şi o adevărată armată de artişti buzoieni vor fi prezenţi duminică, la Verneşti, pentru a-i distra pe localnici dar şi pe musafirii veniţi din localităţile învecinate. Ediţia a unsprezecea conţine şi alte surprize pregătite de edilii locali.

Evenimentul va fi organizat, în buna tradiţie a ultimilor ani, pe terenul de fotbal din comună. Distracţia va începe la ora 15 iar printre surprizele pregătite de organizatori figurează şi un foc de artificii, programat în jurul orei  21

Pe lîngă spectacolul folcloric, amatorii de distracţie vor putea degusta produse locale. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!