Publicat la: 07.10.2020. 18:28 / 661 views

VERNEȘTI, COMUNĂ CU RESTRICȚII. RESTAURANTE ȘI BARURI, ÎNCHISE. FĂRĂ SLUJBE ÎN BISERICI

Măsuri radicale în comuna Vernești, din cauza ratei de infecție cu coronavirus. Autoritățile au decis închiderea restaurantelor și barurilor, interzicerea organizării de nunți și botezuri, dar și a slujbelor religioase în incinta bisericilor. Dispoziții noi au fost date și în privința transportului în comun. Hotărârea, luată azi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, intră în vigoare de mâine.

vernesti 5 vernesti 2

Restricții drastice impuse în comuna Vernești, după ce rata de infectare a depășit 1.5 la mia de locuitori. Autoritățile au decis închiderea restaurantelor, barurilor și interzicerea organizării de nunți și botezuri pe raza comunei. Sunt restricții și la biserici.

Interzise sunt și adunările publice de orice natură. Sunt măsuri suplimentare luate și în privința transportatorilor de persoane care circulă în localitățile din comuna Vernești, dar și pentru agenții economici.

Vernești este singura comună din județul Buzău în care s-au impus restricții din cauza numărului de cazuri de COVID, potrivit ultimelor reglementări dictate la nivel central. Măsurile vor fi eliminate în momentul în care rata de infectare va fi mai mică de 1.5 la mia de locuitori. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!