Publicat la: 04.09.2020. 18:04 / 511 views

VEDERE DE PE POD. SISTEM NOU DE ILUMINAT PE PODUL DRĂGĂICII

Încă de la începutul verii, pe podul Drăgăicii au fost demarate lucrările pentru înlocuirea sistemului de iluminat. Lămpile care au fost folosite până acum au fost instalate la joasă înălțime și afectau vizibilitatea conducătorilor auto, pentru că sunt plasate la înălțimea privirii acestora.

lumini pod dragaicaCa urmare a numeroaselor sesizări din partea celor care circulă noaptea pe pod, Primăria a decis înlocuirea vechiului sistem de iluminat, cu altul mai modern și mai eficient.

Au fost obținute toate avizele necesare, inclusiv de la Căile Ferate, s-a făcut expertiza construcției și, în curând, lucrarea va putea fi recepționată.

Pentru ca lumina lămpilor cu led să nu-i mai orbească pe conducătorii auto care traversează podul pe timp de noapte, acestea au fost ridicate pe stâlpi înalți.

În aceste zile se va trece și la reabilitarea trotuarelor, pentru că podul este foarte folosit și de pietoni. Pasarela de la Drăgaică traversează liniile ferate și face legătura între oraș și Zona Industrială. Pe aici trec zilnic sute de mașini și multi pietoni.

Circulația pe pod devine și mai intensă duminica, când mii de buzoieni merg la Talcioc, sau în perioada în care se deschide Târgul de vară Drăgaica. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!