Publicat la: 13.07.2016. 16:38 / 2.689 views

VÂNZĂTORII DE PE ALEEA TRANDAFIRILOR SUNT DISPERAŢI. TARABELE VOR FI RIDICATE DE PRIMĂRIE

Cu doar câteva zile înainte de demolarea chioşcurilor din parcul Sfinţii Îngeri şi a tarabelor de cărţi situate pe Aleea Trandafirilor, panica s-a instalat în sufletele comercianţilor. Dacă pentru vânzătorii de cărţi, municipalitatea a găsit o soluţie, chioşcarii din apropierea Pieţei vor rămâne pe drumuri. Ei vor fi nevoiţi să-şi demoleze construcţiile din termopan şi să-şi întrerupă activitatea, până la găsirea unui alt spaţiu comercial.

tarabe sf ingeri tarabe aleea trandafirilor

Sfârşitul lui iulie este termenul limită fixat de municipalitate, pentru desfiinţarea tarabelor cu cărţi din centrul oraşului, dar şi a chioşcurilor din Parcul Sfinţii Îngeri. Cei mai afectaţi de această decizie sunt micii comercianţi din vecinătatea bisericii, deoarece lor nu li s-a propus nicio soluţie. Afaceriştii susţin disperaţi că municipalitatea ar trebui să respecte măcar contractul în vigoare, scadent la 31 decembrie. În cazul în care primarul nu-şi va schimba decizia, chioşcarii susţin că vor da faliment. Mai mult, ei se plâng că nu pot lichida stocurile de marfă până pe 27 iulie. Vanzatorii invocă şi unele cheltuieli suplimentare ce vor aparea în urma demolării construcţiilor din termopan şi a relocării acestora.

Vânzătorii de cărţi de pe Aleea Trandafirilor sunt, de asemenea, reticenţi la deciziile municipalităţii. Lor li s-a  găsit, deja, un nou spatiu, considerat, însă nefezabil. Vânzătorii de cărţi vor fi mutaţi în Piaţa Dacia, loc pe care îl consideră nepotrivit.

Termenul limită fixat de municipalitate, pentru desfiinţarea tarabelor cu cărţi şi a chioşcurilor din Parcul Sfinţii Îngeri, este 27 iulie. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. DAN spune:

    Chooscarii sau mai bine zis proprietarii „dughenelor de termopan” amplasate in parcul Sf. Ingeri sa platesca pe banii lor, si sa refaca portiunile distruse din parc. Cine sunt acesti propritari de termopane, ca nu sunt oameni de rand? La vremea cand a fost refacut parcul, primaria a decontat Urbisului cca. 5 miliarde, ca dupa aceea sa vina si sa se instaleze „politicienii locali” pe domeniul public. Stiti ce bucuros era la vremea aceea Burada,ca mai lua si el un ban din inchirierea unor astfel de dughene . Sa nu credeti ca bani intrau la bugetul primariei ,sau la Urbis. Bani intrau in buzunarele escrocului .Ce se face el si alti ca el acum ? De unde mai „ciupeste”,sau pde unde mai „ciordeste” un ban ?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>