Publicat la: 30.12.2016. 18:40 / 2.302 views

VÂNTUL FACE VICTIME, LA BUZĂU. TÂNĂRĂ SPITALIZATĂ, DUPĂ CE A FOST LOVITĂ DE UN INDICATOR RUTIER

indicator-ruptO tânără de 35 de ani din Buzău a ajuns la spital, după ce a fost lovită de un indicator rutier doborît de vânt. Buzoianca tranzita zona Parcului Marghiloman, ieri după amiază, moment în care panoul rutier a fost smuls de vânt. Victima a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, cu răni în zona abdominală.

Graţie îngrijirilor primite, tânăra se află în stare stabilă, dar, ca măsură de prevenţie, medicii i-au prelungit şederea în spital pentru câteva zile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Urmează a se stabili dacă de vină a fost numai intensitatea mare a vîntului sau dacă o parte de răspundere revine şi administratorului drumului, Primăria Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!