Publicat la: 06.08.2020. 18:31 / 300 views

VALI MUNTEANU, LA CRAIOVA LUI MITITELU. MIJLOCAȘUL ȘI-A ÎNCHEIAT CONTURILE CU GLORIA

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din sezonul trecut ai Gloriei a preferat să părăsească formația buzoiană, pentru nou promovata U Craiova 1948. Mijlocașul de 30 de ani și-a exprimat dorința de a se alătura oltenilor iar din câte se pare, despărțirea a fost una amiabilă.

valentin-munteanu-scm-gloria-buzau-3Munteanu a jucat în 21 dintre cele 23 de partide disputate de Gloria  în stagiunea precendentă din Liga 2, iar în câteva dintre confruntări a fost căpitan. Mijlocașul de 30 de ani și-a trecut în cont nouă goluri și două pase decisive.

În contextul în care Gloria nu a punctat spectaculos pe piața transferurilor, Ilie Stan le vede ca favorite la promovare pe Rapid, Petrolul și Universitatea Cluj. Tehnicianul avertizează însă că și echipele care au promovat din “C”, ajutate de bugete considerabile au sanse.

Tot la Craiova lui Adrian Mititelu a ajuns și Alex Gîț, fundașul care a evoluat doar un sezon pentru Gloria. (Andrei Solomon)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!