Publicat la: 10.08.2020. 18:08 / 378 views

VAL DE VINDECĂRI, LA BUZĂU. APROAPE 250 DE CAZURI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

oameni 1Vin și vești bune din partea autorităților din sănătate, în ciuda numeroaselor cazuri de coronavirus depistate în continuare la nivelul județului Buzău. Numărul persoanelor declarate vindecate a crescut semnificativ.

Practic, în ultima săptămână, aproape 250 de buzoieni au fost declarați vindecați.

Cu toate acestea, criza locurilor disponibile în spitalele buzoiene pentru pacienții cu Covid-19 nu s-a încheiat, având în vedere că cifra testelor pozitive este în continuare ridicată.

La nivelul județului Buzău s-a ajuns la 971 de persoane vindecate din cele 1581 diagnosticate cu coronavirus, de la începutul pandemiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!