Publicat la: 14.01.2020. 19:43 / 986 views

VAL DE PENSIONĂRI ÎN POLIŢIA BUZOIANĂ, DE TEAMA SCHIMBĂRII CRITERIILOR DE PENSIONARE

Val de pensionări în Poliţia buzoiană. De teama schimbării condiţiilor de pensionare, mai multe cadre cu vechime au solicitat încetarea raporturilor de serviciu. Numărul cererilor din această lună l-a depăşit pe cel înregistrat pe toată perioada anului trecut.

ipj politiaDezbaterile tot mai dese cu privire la modificarea condiţiilor de pensionare, inclusiv pe tema eliminării pensiilor de serviciu, au determinat un val de pensionări în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului. De la începutul anului, 20 de poliţişti buzoieni şi-au depus dosarele de încetare a raporturilor de muncă, având drept de pensionare.

Comparativ, se constată că, în această lună, numărul pensionărilor din rândurile poliţiştilor a fost mai mare faţă de cel înregistrat în întreg anul 2019, când 19 cadre ale IPJ au ieşit la pensie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!