Publicat la: 13.03.2019. 19:36 / 556 views

VAL DE ÎNSCRIERI LA ŞCOALĂ. PESTE 1.800 DE CERERI ÎN PRIMA SĂPTĂMÂNĂ

Val de cereri în prima săptămână de înscrieri la şcoală. Au fost deja înregistrate solicitări pentru mai mult de jumătate din locurile disponibile în judeţul Buzău. Termenul limită de înscrieri în prima etapă este 22 martie.

inscriere scoalaPărinţii s-au grăbit să îşi înscrie copiii la şcoală, în prima săptămână de la startul depunerii cererilor. Până acum, peste 1.800 de formulare au fost înregistrate la secretariatele şcolilor din judeţ.

La nivelul judeţului, pentru clasa pregătitoare sunt alocate aproape 3.400 de locuri.

În şcolile unde numărul cererilor îl depăşeşte pe cel al locurilor disponibile, vor fi aplicate criteriile de departajare din metodologie, dar şi cele speciale aprobate de fiecare unitate de învăţământ.  

Prima etapă a înscrierilor la şcoală se va încheia pe 22 martie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!