Publicat la: 20.01.2021. 19:17 / 297 views

VACCINĂRI PE BANDĂ RULANTĂ, ȘI LA RM. SĂRAT. ESTE SINGURUL CENTRU DIN ZONA RÂMNICULUI

Centrul de vaccinare deschis la Râmnicu Sărat a fost luat cu asalt în primele zile din cea de-a doua etapă a campaniei demarate în județul Buzău.

centru ramnic 5 centru ramnic 2

Aici au fost administrate mai multe doze de vaccin față de numărul estimat inițial în fluxul de vaccinare. De pildă, ieri au fost 93 de persoane imunizate, unele dintre acestea venite și din alte județe.

Unele persoane vârstnice au fost programate de copii sau nepoți, care le-au și ajutat să meară la centru de la Râmnicu Sărat, din comunele limitrofe.

Unii dintre beneficiari au reclamat că au așteptat mai mult peste ora la care au fost programați, astfel de sincope înregistrându-se și în alte centre din județ. Centrul de vaccinare de la Râmnicu Sărat este deschis într-o clădire pusă la dispoziție de Consiliul Județean, în capătul străzii Micșunelelor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!