Publicat la: 29.01.2021. 19:31 / 2.111 views

VACCINAREA PERSONALULUI MEDICAL, SUSPENDATĂ. NU MAI SUNT DOZE, LA CENTRUL DIN SPITALUL JUDEȚEAN

Criza de vaccin anti-COVID se refletă și în rândul personalului medical. La centrul special de la Spitalul Județean Buzău sunt administrate doar dozele de rapel. Între timp, la Buzău au ajuns peste 2700 de doze destinate centrelor amenajate de autoritățile locale. De la începutul campaniei, peste 8000 de persoane au fost vaccinate în județul Buzău.

vaccinare spital 1În această săptămână, la Spitalul Județean de Urgență, la centrul pentru personalul medical s-a ajuns să se administreze doar dozele de rapel, pentru angajații vaccinați în primele trei săptămâni de la debutul campaniei în rândul salariaților din sănătate.

Între timp, la Buzău a fost trimis un nou lot de doze anti-COVID.

Potrivit prefectului interimar, Adina Moiseanu, peste 2700 de doze vor fi distribuite centrelor de vaccinare amenajate de autoritățile locale. 

Până azi, la nivelul județului Buzău, au fost distribuite 11.600 doze de ser împotriva COVID-19 și au fost vaccinate 8.330 persoane. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!