Publicat la: 21.11.2018. 19:14 / 673 views

VACANȚĂ SCURTĂ, CANTONAMENT LUNG. GLORIA VA EFECTUA PREGĂTIREA DE IARNĂ LA IZVORANI

De doar câteva zile de vacanță se vor bucura fotbaliștii Gloriei. George Timiș intenționeaza să scurteze pe cât posibil perioada liberă a componenților lotului, pentru a efectua un cantonament la Centrul Olimpic de la Izvorani.

gloria radauti 1Roș-albaștrii nu vor intra în vacanță imediat după meciul cu Foresta Suceava. Pentru buzoieni urmează o scurtă perioadă de pregătire, până pe 10 decembrie. Nici zilele libere acordate de conducerea tehnică nu vor fi foarte multe. Lotul se va reuni destul de devreme, pentru un cantonament la Centrul Olimpic de la Izvorani. Între timp, vor fi programate și câteva amicale, pentru pregătirea returului.

În Crâng, vor sosi și nume noi, pentru a asigura concurența pe posturi. Gloria vizează cîțiva jucători care să vină cu statut de titulari, sau măcar să fie de valoare apropiată cu cea a celor din primul unsprezece. De altfel, căpitanul Ciprian Petre a declarat într-o conferință de presă că lotul buzoian are nevoie de întăriri, dar că preferă calitatea, în locul cantității. Cea mai recentă achiziție a Gloriei este portughezul Camara. Închizătorul născut în Guinea Bissau este format de Benfica Lisabona, grupare pentru care n-a bifat, însă, nicio prezență. A evoluat, în schimb, la Academica Coimbra, Valladolid sau Leixoes, jucînd, de asemenea, pentru toate reprezentativele de tineret ale Portugaliei. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!