Publicat la: 12.09.2018. 18:23 / 713 views

„VĂ RUGĂM, REFACEȚI ȘI STRADA CRINULUI!”. APELUL LOCUITORILOR, DUPĂ O ÎNLOCUIRE A CONDUCTELOR

Aproape zilnic suntem sesizați de cetățenii orașului cu privire la refacerea carosabilului în zonele unde s-a lucrat pentru înlocuirea unor conducte. De această dată, locuitorii de pe strada Crinului reclamă faptul că nu s-a asfaltat la  loc,după ce s-au făcut săpături pentru introducerea de noi rețele de alimentare cu apă.

sant crinului 3Strada Crinului din municipiul Buzău este în șantier de ceva timp. Pentru zeci de metri din stradă, lucrările au fost finalizate, însă, pentru moment șanțurile au fost astupate cu… pământ.

Chiar dacă părerile buzoienilor de pe strada Crinului sunt împărțite cu privire la modul în care s-a lucrat până acum, cu toții sunt de acord că este necesară refacerea imediată a carosabilului și a trotuarelor.

O bună parte din intervenție a fost terminată. Muncitorii nu au plecat din zonă. Zilele acestea se lucrează la intersecția cu strada Dreaptă, tot pentru înlocuirea unor conducte de apă. Pentru refacerea mai rapidă a străzilor, Primăria le-a recomandat firmelor de utilități să apeleze la Urbis Serv, societatea de asfaltări a Municipalității. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!