Publicat la: 05.09.2017. 18:46 / 965 views

VA ÎNCEPE RIDICAREA MAŞINILOR. A SOSIT UTILAJUL CUMPĂRAT DE URBIS SERV

Urbis Serv a achiziţionat un utilaj specializat pentru ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public. Se va începe cu ridicarea rablelor abandonate, a automobilelor expuse spre vânzare şi a celor staţionate în locuri nepermise. Regulamentul a fost aprobat de consilierii locali în şedinţa CLM din luna aprilie.      

macara 1Încă din luna aprilie, consilierii locali au aprobat un regulament pentru ridicarea autovehiculelor care staţionează neregulamentar pe domeniul public al municipiului Buzău.

Prioritară va fi ridicarea rablelor abandonate, a automobilelor expuse spre vânzare şi a celor staţionate în locuri nepermise, care vor bloca sau vor încurca traficul rutier în oraş.

Dupa ce va fi achiziţionat sistemul de prindere a roţilor fără de care maşinile nu pot fi urcate pe platformă, va demara şi acţiunea de ridicare a maşinilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!