Publicat la: 20.11.2018. 19:28 / 1.288 views

VA ACTIVA CLAUZA FOSTUL DIRECTOR TESCARU? “POATE PRIMI DESPĂGUBIRI, DACĂ DEMITEREA NU A FOST JUSTĂ”

Demis din fruntea Companiei de Apă, Ionel Tescaru a intrat în silenzio stampa. De la momentul părăsirii fotoliului de manager şi până acum, nu a dorit să reacţioneze public la decizia de revocare dictată Consiliului de Administraţie. Tescaru are la îndemână posibilitatea de a contesta hotărârea, dar şi să ceară despăgubiri de 10% din profitul Companiei.

adi tescaru 2La nivelul fiecărui contract de management dintr-o companie publică există o clauză de despăgubire pentru directorii demisi. În cazul lui Ionel Tescaru, fusese stabilit un procent de 10% din profitul operatorului regional, însemnând peste un milion de euro.

Potrivit noii conduceri interimare de la Compania de Apă, Ionel Tescaru are dreptul de a contesta decizia, inclusiv de a cere daune, însă fostul manager nu ar avea şanse de câştig, pentru că hotărârea ar fi avut la bază motive întemeiate.

Între timp, noul manager interimar, Simona Săvulescu, are mai multe obligaţii, odată cu înlăturarea economistului Ionel Tescaru. Una dintre sarcini ar fi reducerea tarifelor la serviciile prestate către populaţie.

Reamintim că, săptămâna trecută, Ionel Tescaru a fost revocat din funcţia de manager al Companiei de Apă, cu patru voturi şi o abţinere, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie. I s-a oferit un post de economist în cadrul societăţii, însă Tescaru l-a refuzat şi a părăsit Compania. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Dan spune:

    Mai dragi ziaristi,da mai lasa-ti-l in plata Domnului,nu ii mai dati ideei,nu moare el de foame ce dracu,un corupt mai putin ,,fuse si se duse,,de cand zice ca a foat demis numai asta dati pe post lui Nea Toma nu ii dati ideei sa asfalteze strada Transilvaniei de la un cap la altul
    Alta idee lu Nea Toma ar fi asfaltarea parcarii de la blocurile 28B 29A unde a fost fostul magazin Proges (unde obisnuiau smasarii sa isi tina masinile) etc

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!