Publicat la: 30.12.2016. 18:41 / 2.620 views

UTILAJE PREGĂTITE SĂ INTERVINĂ. BAZELE DE DESZĂPEZIRE AU FOST CONTROLATE DE PREFECTURĂ

Prima ninsoare care a cernut peste judeţ un strat firav de zăpadă a reamintit tuturor conducătorilor auto că trebuie să fie pregătiţi pentru iarnă. Dar, pentru a putea circula în judeţ, este necesar ca şi drumurile să fie curate.

deszapezire-baza-3Pentru a se asigura că toate utilajele pregătite să intervină în tot judeţul nu figurează doar cu numele, Instituţia Prefectului a constituit o comisie de control.

Primăriile care nu au utilaje proprii au încheiat contracte punctuale. În acest fel, se vor face economii pentru că utilajele închiriate nu vor fi plătite pentru perioadele de staţionare.

Mai multe baze de intervenţie au fost organizate în zone cheie ale judeţului.

În bazele de deszăpezire ale Secţiei Drumuri Naţionale din Buzău figurează 15 utilaje proprii şi 31 închiriate. Totodată, alte 17 utilaje au fost detaşate în judeţul Prahova.

Echipele de control nu au descoperit nereguli la bazele de deszăpezire.

In funcţie de codurile de vreme rea emise pentru judeţul nostru, prefectura poate să dispună închiderea anumitor tronsoane de drum. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!