Publicat la: 24.09.2019. 18:21 / 415 views

URŞII, ATAC LA PRUNI. LOCALNICII S-AU APROPIAT PERICULOS DE MULT

O ursoaică şi puiul ei au fost surprinşi, luni seara, în timp ce se hrăneau cu prune dintr-o livadă de pe raza satului Ploştina, comuna Lopătari. Animalele au fost filmate cu telefonul de la aproximativ trei metri distanţă iar înregistrarea a fost postată pe Facebook. De remarcat este inconştienţa bărbatului de a se apropia atât de mult de animalele care l-ar fi putut ataca în orice secundă.

ursuleti siteDoi localnici din satul Ploştina, comuna Lopătari au observat mişcare într-un prun şi s-au apropiat. Atunci au văzut ursoaica şi puiul care se căţăraseră în pruni, atraşi de mirosul fructelor coapte.

Sălbăticiunile s-au lăsat filmate câteva minute bune, timp în care par că nu au simţit deloc prezenţa intruşilor. Cei doi bărbaţi dau dovadă de inconştienţă extremă în momentul în care se apropie atât de mult de cele două animale.

Abia când cei doi localnici au făcut gălăgie, urşii s-au speriat şi au fugit în pădure. Cei doi bărbaţi, pleacă, însă, în căutarea lor printre tufişuri.

Filmarea postată pe Facebook a atras numeroase reacţii, multe de uimire pentru curajul nesăbuit al celor care au filmat de a se apropia de ursoaică. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!