Publicat la: 06.02.2020. 19:46 / 471 views

URMĂRILE CODULUI ROŞU. MUNICIPIUL A FOST RĂVĂŞIT DE RAFALELE DE VÂNT

Noaptea trecută, municipiul Buzău s-a aflat în calea unei vijelii de cod roşu. Rafale de vânt de peste 100 de kilometri la oră au măturat oraşul şi au provocat pagube materiale. Echipele de intervenţie de la Urbis au înlăturat resturile de la copacii căzuţi in timpul nopţii.

Still0206_00007 Still0206_00006

Municipiul Buzău s-a aflat în calea vântului de cod roşu. Oraşul a fost străbătut de la un capăt la celălat de vântul extrem de puternic, care a lăsat în urmă copaci rupţi, panouri publicitare zdrenţuite şi a umplut străzile de gunoaie.

Vijelia a rupt şi câţiva copaci de pe aleile de intrare în parcul Crâng, dar şi crengi din pomii care mărginesc străzile oraşului şi care nu apucaseră să fie toaletaţi.

Echipele de intervenţie de la Urbis Serv au reuşit să înlăture resturile de lemn şi să degajeze zonele încă din timpul nopţii.

Rafalele de vânt de peste 100 de kilometri pe oră au provocat pagube şi în vecinătatea Palatului Comunal.

Se pare, totuşi, că până la sosirea poliţiştilor locali şi a proprietarilor, o parte din marfa din chioşcuri ar fi dispărut ca prin minune… (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!