Publicat la: 09.08.2019. 19:03 / 628 views

URGENŢA S-A PRELUNGIT. LUCRĂRILE LA VIADUCTUL GIURCA AR FI TREBUIT SĂ ÎNCEAPĂ

Lucrările de reparaţii de la Viaductul Gruia, de pe DN 10, în zona Siriu, ar fi trebuit să înceapă. Responsabilii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a întârziat cu procedurile de urgenţă privind desemnarea unui constructor. Autorităţile de la Buzău vor relua discuţiile cu şefii de la Bucureşti. 

viaduct 1La jumătatea lunii iulie, autorităţile de la Buzău au avut o întâlnire cu decidenţii din C.N.A.I.R., care au promis găsirea în regim de urgenţă a unui executant pentru lucrările de reparaţii al Viaductul Giurca. La mai bine de trei săptămâni, lucrările nu au demarat.  

Discuţiile cu responsabilii Companiei Naţionale vor fi reluate.

Viaductul Giurca, aflat în zona Siriu, pe DN 10 Buzău – Braşov, are o lungime de aproape 300 de metri, iar pe sensul de mers dinspre Covasna structura are de suferit, la un moment dat apărând o groapă prin care se putea vedea prăpastia. Pentru siguranţa circulaţiei, autorităţile au impus restricţie de 3,5 tone şi desfăşurarea traficului pe un singur fir, alternativ, pe o lăţime de doar doi metri.

Costurile reparaţiilor au fost estimate la aproape 1,5 milioane de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!