Publicat la: 22.02.2018. 19:31 / 890 views

URGENŢĂ LA CLM. PRIMARUL TOMA A CONVOCAT O ŞEDINŢĂ „DE ÎNDATĂ”

Un proiect de hotărâre a provocat convocarea „de îndată” a Consiliului Local Municipal de către primarul Constantin Toma. Proiectul de hotărâre referitor la reabilitarea energetică a unor blocuri din Buzău trebuia să primească avizul aleşilor. În primă fază, doar şapte blocuri fac parte din acest proiect de finanţare.

sedinta clm fatada 1

Primarul Constantin Toma a convocat astăzi o şedinţă „de îndată” a Consiliului Local Municipal.

Urgenţa constă în aprobarea întocmirii documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a indicatorilor tehnico –economici aferenţi obiectivului de investiţii.

Este vorba despre Reabilitarea energetică a unor blocuri de locuinţe din municipiu, pentru care se solicită finanţare prin Programul Operaţional Regional.

Urmează să fie reabilitate energetic blocurile 3A şi 3B de la Hasdeu, blocul Integral 1 şi 4 blocuri înalte de pe bulevardul Unirii.

Din păcate, nu toţi proprietarii de apartamente au înţeles care sunt avantajele unor astfel de intervenţii la blocurile în care locuiesc.

Primăria are deja contracte semnate pentru alte 5 blocuri pentru care vor fi iniţiate licitaţii, deîndată ce vor sosi actele de la Bucureşti.

Costul mediu pentru reabilitarea energetică a unui apartament de două camere este cuprins între 20 şi 30 de milioane vechi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!