Publicat la: 03.10.2018. 18:22 / 675 views

URGENŢĂ CU PAŞI DE MELC PENTRU DN 10. MULTE PROMISIUNI, LUCRĂRI NEÎNCEPUTE LA MĂGURA

Am pierdut deja şirul promisiunilor făcute de şefii Companiei Naţionale cu privire la începerea de urgenţă a lucrărilor de consolidare de pe DN 10, Buzău – Braşov. Mai ales pentru reabilitarea necesară în punctul Măgura, unde autovehiculele circulă pe un singur fir, pe un drum surpat către o prăpastie. A fost desemnată firma constructare, însă startul lucrărilor întârzie.

maguraLa începutul lunii august, când au vizitat punctul afectat de la Măgura, unde jumătate de şosea a luat-o la vale pe o porţiune de zeci de metri, responsabilii de la Ministerul Transporturilor şi de la C.N.A.I.R. au promis că vor urgenta procedurile de atribuire a lucrărilor de consolidare.

Şi la sfârşitul lunii august, aflat la Buzău, unul dintre directorii din cadrul Companiei Naţionale anunţa începerea imediată a lucrărilor de pe DN 10.

Numai că acest lucru nu s-a întâmplat. Șefa de la Casa Albă s-a interesat şi a aflat că există deja un contract atribuit, dar că lucările ar urma să înceapă luna aceasta, după o jumătate de an de la prima solicitare.

Riscurile sunt mari în continuare în punctul Măgura. În orice moment autorităţile ar putea fi nevoite să decidă închiderea circulaţiei.

Pe DN 10 Buzău – Braşov au fost identificate nu mai puţin de 24 de puncte afectate din cauza alunecărilor de teren din primăvară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!