Publicat la: 29.07.2016. 18:25 / 3.863 views

URBIS SUPRAVIEŢUIEŞTE. SOCIETATEA PRIMĂRIEI A CÂŞTIGAT O PRIMĂ CONFRUNTARE

URBIS SUPRAVIETUIESTE
Aflată într-o criză de conjunctură din cauza sistării tuturor lucrărilor începute sub vechea conducere a Primăriei, dar şi a retragerii comenzilor directe pe care le primea de la Municipalitate, Urbis Serv este în stradă.
Câteva echipe de drumari pun plombe prin cariile de pe Bălcescu, în timp ce alţii se ocupă de spaţiile verzi.

Exista 2 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. DAN spune:

    Au iceput sa plece specoalisti de la Urbis ? Inginerul Otea, de acord un foart bun specialist ,dar ce ne facem cu Preda ,pe care il jignim grav, cand il numim ” specialist” !

  2. DAN spune:

    Ei cum este acum, mai aduce prietenul tau de pahar, (Barbu Ovidiu) miliarde in visteria Urbisului? Mai isi permite acum, sa treaca in situatiile de lucrari ,tampenii numai de voi stiute ? Mai puteti sa inghititi luna de luna de la primarie cca 20 miliarde ,fara tva ?
    Ce spuneti domnilor Preda si Barbu ?
    Cum comentati domnule „Halin” ?

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!