Publicat la: 14.03.2017. 18:56 / 861 views

URBIS SERV A IESIT DIN SCHEMA PARCĂRILOR? NOILE AMENAJĂRI VOR FI CONTORIZATE AUTOMAT

Reprezentanţii municipalităţii vor să eficientizeze sistemul de parcări din oraş prin crearea unor noi locuri care să fie taxate automat, cu aparate. Primarul Constantin Toma susţine că astfel se vor face economii la bugetul local. Cu toate acestea, se pare că noile tarife aplicate de primărie vor fi mai mari decât în prezent.

parcare plataNoul regulament al parcărilor din oraş este deja supus dezbaterii publice şi se aşteaptă numai introducerea pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal. Sunt specificate metodele pentru licitaţie şi atribuire a locurilor de parcare iar autorităţile estimează că în curînd se vor putea întocmi primele contracte pentru atribuirea locurilor de parcare. Primarul Constantin Toma a mai declarat că toate locurile de parcare cu plată care se vor amenaja în perioada următoare vor fi administrate de municipalitate, nu de societatea Urbis Serv. Astfel, justifică edilul, se vor scuti salariile angajaţilor societăţii pendinte de primărie

Edilul şef a ţinut să sublineze că haosul locurilor de parcare şi aglomeraţia din oraş nu sunt cauzate de lipsa spaţiilor amenajate, ci de proasta administrare a acestora. Cel mai probabil, pe lângă amenajarea a noi locuri de parcare, multe străzi vor avea sens unic, astfel că una dintre benzi va fi rezervată exclusiv stationarii.

Numai în evidenţa municipalităţii figurează 50.000 de autoturisme. Lor li se adaugă cele în leasing, înmatriculate în alte judeţe sau în Bulgaria. Se estimează că pe străzile municipiului circulă 60.000 de maşini. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!