Publicat la: 29.11.2017. 19:19 / 1.779 views

UPGRADAREA CLM-ULUI. SISTEM AUDIO-VIDEO PENTRU SALA DE CONSILIU

Primăria a dotat sala de şedinţe a Consiliului Local Municipal cu tehnică nouă. Este vorba despre un sistem audio-video cu ajutorul căruia se speră că aleşii locali se vor înţelege mai bine, indiferent de culoarea politică. Opoziţia a fost oarecum scindată pentru că amplasarea ecranului video a modificat aşezarea consilierilor în sală.

clm votLa Consiliul Local Municipal au fost operate unele schimbări, atât ca amplasare a aleşilor locali la masa ovală, cât şi de ordin tehnic.

Ecranul pe care consilierii pot urmări afişarea proiectelor de pe ordinea de zi, dar şi imagini sau diferite materiale video, a rupt opoziţia în două.

În compensaţie, fiecare dintre aleşi a fost dotat cu câte un microfon personal.

Pentru sistemul de video-conferinţă care a upgradat  sala de şedinţe a Consiliului Local Municipal a fost cheltuită suma de 130.000 de lei. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!