Publicat la: 14.02.2019. 19:20 / 558 views

UNIONISTUL GEORGE SIMION, LANSARE LA BUZĂU. VREA SĂ DEVINĂ EUROPARLAMENTAR INDEPENDENT

Liderul mişcării unioniste, George Simion, şi-a anunţat, astăzi, la Buzău, intenţia de a candida la alegerile europarlamentare. La eveniment au participat mai mulţi adepţi ai unirii României cu Republica Moldova. Simion va candida independent.

george simionSub sloganul “România Mare în Europa”, liderul mişcării unioniste, George Simion, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un post de parlamentar european.

Cel mai cunoscut militant pentru unire a venit special la Buzău, unde are mai mulţi susţinători importanţi, unul dintre ei fiind chiar primarul Constantin Toma.  

Şeful Palatului Comunal nu a ezitat să critice liderii partidului din care face parte, pentru că nu s-au gândit să îl atragă pe George Simion în echipa pentru euroapralmentare.

La evenimentul de azi au mai fost prezenţi şi alţi buzoieni care susţin idea reunirii României cu Republica Moldova. Profesor de istorie la Hasdeu, initiator al programului “Fratele meu de peste Prut”, Elena Năstăsoiu a declarat că îl susţine necondiţionat pe tânărul candidat.

Membru al Societăţii Scriitorilor Militari, buzoianul Stan Petrescu i-a îndemnat pe buzoieni să fie alături de proiectul unionist propus de George Simion.

Şi avocatul Mihai Sălcuţan, cetăţean de onoare al oraşului Soroca, îl va susţine în drumul său pe liderul mişcării unioniste.   

Născut în Focşani, George Simion are 32 de ani şi a absolvit Fcaultatea de Adminsitraţie şi Afaceri a Universităţiii Bucureşti. Un alt obiectiv, în afara celui unionist, va fi protejarea drepturilor românilor din comunităţile istorice şi ale diasporei şi sprijinirea românilor din judeţe Covasna, Harghita şi Mureş.  

Pentru a-şi depune candidatura la europarlamentare, George Simion trebuie să strângă 100.000 de semnături. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!