Publicat la: 25.05.2019. 18:19 / 787 views

UNDE VOTĂM? MODIFICĂRI ÎN ARONDĂRILE SECŢIILOR DE VOTARE

Locuitorii municipiului Buzău sunt obişnuiţi de ani de zile să voteze în secţiile la care sunt arondaţi. Duminica, din motive obiective, unii dintre aceştia vor merge să voteze la alte secţii.  Cei mai mulţi sunt alegătorii care erau arondaţi la secţiile de votare din incinta Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

sediu sectie votSecţiile de votare pentru alegerile din 26 mai sunt în curs de amenajare, în incinta locaţiilor cunoscute de ani de zile, cu care buzoienii sunt obişnuiţi.

Anul acesta, unii dintre alegătorii din municipiu vor trebui să-şi exprime opţiunile la alegerile europarlamentare şi la referendum în alte secții.

Sunt şi situaţii în care, din cauza numărului prea mare de alegători arondaţi la unele secţii, o parte dintre ei au fost relocaţi la alte secţii de votare, situate în aceeaşi locaţie.

Aceeaşi situaţie este şi la Şcoala Gimnazială Cpt. Av. Mircea T. Bădulescu iar la Şcoala nr. 11, secţiile de votare au fost mutate în localul numărul 2, la parter.

Tabelele cu secţiile de votare au fost afisate de astăzi, pentru ca alegătorii să se poată informa din timp. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!