Publicat la: 08.01.2018. 19:15 / 3.133 views

UNDE SE PARCHEAZĂ DUBA? VEHICULELE DE PESTE 2,5 TONE NU POT STAŢIONA ÎN ZONA ROŞIE

Faptul că în Consiliul Local Municipal a fost adoptată o hotărâre care impunea reguli stricte pentru autovehiculele mai mari de 2,5 tone a stârnit reacţii adverse. Proprietarii acestora s-au plâns de faptul că, prin adoptarea acestei hotărâri, nu mai au unde să-şi parcheze autovehiculele. Pentru că în oraş nu există locuri special amenajate, edilii vor să modifice acest Regulament.      

duba 3Într-un proiect de hotărâre adoptat anterior, sunt stipulate reguli stricte referitoare la zonele în care pot fi parcate vehiculele mai mari de 2,5 tone, care nu sunt autoturisme.

Proiectul a stârnit nemulţumiri printre proprietarii care s-au trezit că nu prea mai au unde să-şi lase vehiculele pe timpul nopţii.

Pentru că în oraş nu există locuri special amenajate pentru astfel de autovehicule, edilii vor să permită ca acestea să poată fi parcate şi în alte zone.

Cu excepţia zonei roşii, care cuprinde centrul oraşului şi bulevardul Unirii, însemnând parcările în spic de pe marginile carosabilului, autoutilitarele pot fi parcate în zona galbenă şi în cea verde.

Dar, pentru că de multe ori astfel de autovehicule sunt şi destul de voluminoase, staţionarea lor pe marginea carosabilului sau în parcările de domiciliu poate încurca deplasarea altor maşini.

Dacă modificările vor fi aprobate în următoarea şedinţă CLM, acestea ar putea stârni reacţii adverse din partea celor care doresc să obţină locuri de parcare de reşedinţă dar şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Ovy spune:

    Nu au ce căuta acele dupe sau autoutilitare in parcările de reședință. Proprietarii ar trebui să-și caute locuri de parcare la marginea orașului sau sa fie parcate pe domeniul firmelor de care aparțin.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>