Publicat la: 07.01.2019. 19:16 / 511 views

UNDE SE ACHITĂ TAXELE? RĂU-PLATNICII SUNT EXECUTAŢI SILIT

Pentru ca buzoienii să nu mai piardă timpul stând la cozi interminabile pentru a-şi achita dările către Primărie, au fost stabilite mai multe modalităţi de plată. Mulţi dintre contribuabili au început să folosească sistemul on line, fără a se mai deplasa de la domiciliu. Încasările de anul trecut au depăşit 85%.      

impozite 1Ca şi în anul trecut, buzoienii care vor să-şi achite taxele şi impozitele către Municipalitate au la îndemână mai multe modalităţi de plată.

Contribuabilii îşi pot achita dările către Primărie şi prin oficiile poştale ori prin instituţiile bancare cu care colaborează.

După cum se ştie de ani de zile, cei care îşi plătesc integral datoriile pe anul în curs până la sfârşitul lunii martie, vor prime o bonificaţie de 10 la sută din totalul sumei achitate.

În schimb, rău-platnicii, care întârzie cu plata peste termenele legale, vor achita sumele datorate, la care se adaugă majorări.

Termenele pentru achitarea integrală a taxelor şi impozitelor sunt 30 martie şi 30 septembrie, după care vor fi calculate majorările cuvenite şi se vor începe procedurile de executare silită.

Anul trecut, nivelul încasărilor a fost destul de bun.

Cei care îşi achită primii dările către Primărie sunt, în fiecare an, pensionarii care beneficiază astfel de bonificaţia de 10 la sută, extrem de importantă mai ales pentru cei care au venituri mici. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!