Publicat la: 30.07.2019. 18:19 / 575 views

UNDĂ VERDE PENTRU MUTARE. GRĂDINIŢA NR.3 SE MUTĂ LA FOSTA ŞCOALĂ NR. 6

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 din municipiul Buzău se mută de pe strada Bistriţei, în clădirea primei şcoli desfiinţate în oraşul Buzău în ultimii 30 de ani. Astăzi, grădiniţa a primit în administrare imobilul în care a funcţionat până în acest an Școala Grigore Baştan”.

bastan 1În ciuda opoziţiei din partea fostei conduceri a şcolii desfiinţate, autorităţile buzoiene continuă demersurile pentru darea imobilului în administrarea altei unităţi de învăţământ. Astăzi, consilierii locali au aprobat ca Grădiniţa cu Program Prelungit nr.3, de pe strada Bistriţei, să preia administrarea clădirii în care a funcţionat Şcoala nr.6.  

În aceste condiţii, aici, din toamnă, vor fi primiţi preşcolarii arondaţi G.P.P. nr. 3, urmând ca, între timp, Primăria să investească în amenajarea sălilor de grădiniţă.

Școala nr. 6 a fost desfiinţată, fiind realizată comasarea prin absorbţie de către Școala nr. 16 Ion Creangă, situată la câteva sute de metri, tot pe strada Victoriei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!