Publicat la: 11.04.2019. 18:28 / 1.379 views

UNDĂ VERDE PENTRU COMASAREA ŞCOLILOR. “GRIGORE BAŞTAN” SE DESFIINŢEAZĂ PRIN ABSORBŢIE

În ciuda opoziţiei conducerii unităţii de învăţământ, a profesorilor şi a liderilor de sindicat, Şcoala gimnazială “Grigore Baştan” se va desfiinţa. În urma unei verificări la Buzău, Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar a dat undă verde absorbţiei cu Şcoala gimnazială “Ion Creangă”, situată la câteva sute de metri distanţă de fosta Şcoala nr. 6.

bastan 1În aceste condiţii, din toamnă, elevii de la “Grigore Baştan” vor învăţa în clădirea Şcolii ”Ion Creangă”. A fost ultima comasare propusă în acest an şi pentru care se aştepta undă verde de la A.R.A.C.I.P.

Autorităţile au luat decizia comasării celor două şcoli din municipiul Buzău, invocând, în principal, scăderea numărului de elevi din cele două unităţi, dar şi faptul că, în acest mod, se va face economie la bugetul local. În clădirea fostei Şcoli nr. 6 urmează să se amenajeje o grădiniţă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!