Publicat la: 13.06.2018. 17:40 / 682 views

UN TEST GREU. PROBA DE MATEMATICĂ A EVALUĂRII NAŢIONALE

După reacţiile de bucurie de la proba de limba şi literatura română, absolvenţii de gimnaziu au ieşit mai rezervaţi, astăzi, din sălile de examen. Testul la matematică al evaluării naţionale i-a pus în mare dificultate. Doar cei mai pregătiţi elevi se aşteaptă la note foarte mari.

evaluare mateUltima probă a examenului pentru absolvenţii de gimnaziu s-a dovedit, din nou, o piatră grea pentru adolescenţi. Cei mai mulţi dintre candidaţi au ieşit din sălile de examen chiar spre finalul celor două ore alocate rezolvării subiectelor.

Chiar dacă a fost un test dificil, unii elevi se gândesc la nota maximă.

Urmează aproape o săptămână de aşteptare pentru peste 3.000 de absolvenţi de gimnaziu din judeţ. Rezultatele sunt programate să se afişeze marţi, 19 iunie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!