Publicat la: 08.07.2019. 18:36 / 326 views

UN SLOVAC, LA GLORIA BUZĂU. BRANISLAV ĽUPTÁK A SEMNAT CU GRUPAREA DIN CRÂNG

SCM Gloria Buzău a ajuns la un acord cu mijlocaşul ofensiv Branislav Ľupták. Slovacul de 28 de ani se află deja sub comanda tehnicianului buzoian Ilie Stan la Poiana Braşov, unde „roş-albaştrii” se află într-un stagiu de pregătire de zece zile.

branislav luptak branislav luptak gloria

Ultima dată jucător în prima ligă din ţara sa natală, Branislav Ľupták a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire.

În cariera sa, Ľupták a evoluat pentru mai multe echipe din prima ligă a Slovaciei.

Faţă de sezonul trecut, în lotul Gloriei se regăsesc multe nume noi, precum Relu  Stoian, venit de la Sepsi, Dragoş Balauru (Levadiakos),  Adelin Pârcîlabu (Pandurii) sau Cosmin Tucaliuc, ultimul sosind de la Viitorul Constanţa.

În cel mai recent amical,  Gloria s-a impus într-un amical cu ACS Tîmpa Braşov, cu 10 la 0. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!