Publicat la: 27.09.2020. 14:03 / 461 views

UN ORAȘ AL VIITORULUI. CANDIDAŢII LA PRIMĂRIA BUZĂU AU VOTAT PENTRU VIITOR

Partidele din Buzău și-au desemnat candidații pentru fotoliul de edil șef al Buzăului. Cu toții au votat astăzi pentru schimbare, pentru taxe și impozite mai mici și pentru tot ceea ce va fi necesar pentru ca buzoienii să aibă un oraș demn de epoca în care trăim. Doi dintre candidați s-au prezentat la vot la școala 15, la o jumătate de oră unul după celălalt.

ionescu 1 ionescu 2

Primul care a ajuns la secția de votare de la școala 15 a fost candidatul PRO România, Constantin Ionescu, care încă este consilier local municipal.

Pentru că face parte din miniparlamentul buzoian, acesta știe precis pentru ce a votat.

Ca toți ceilalți candidați la alegerile locale, Constantin Ionescu nu a uitat să le mulțumească electorilor că s-au prezentat la urne.

Cel de-al doilea candidat la postul de edil șef al Buzăului, din partea Partidului RE START, Gheorghe Vlase, a sosit la Școala 15 însoțit de susținătorul său numărul 1, soția sa Carmen Vlase.

vlase vlase declaratii

Dacă prima secție nu a fost cu noroc, în cea de-a doua candidatul a reușit să-și exprime opțiunile în cabina de vot.

După cum era de așteptat, gândurile domnului Vlase s-au îndreptat către buzoieni.

Urmează ca în orele următoare după încheierea votului, candidații să afle, odată cu numărătoarea voturilor, câtă credibilitate au avut în fața buzoienilor. (Corneliu Floriceanu)

 

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!