Publicat la: 05.08.2020. 18:42 / 334 views

UN NOU VAL DE ÎMBOLNĂVIRI, DUPĂ DOUĂ ZILE CU CAZURI ÎN SCĂDERE

După două zile consecutive în care autoritățile buzoiene din sănătate au raportat un număr foarte scăzut de cazuri, un nou val de confirmări a fost înregistrat în ultimele 24 de ore.

judetean 3Județul Buzău a depășit pragul de 1.400 de îmbolnăviri de coronavirus, de la începutul pandemiei, după încă 35 de cazuri noi depistate ieri.

Între timp, numărul persoanelor aflate în izolare sau în carantină la domiciliu a ajuns la peste 500.

Autoritățile vin și cu o veste bună. În urma vindecării și externării mai multor pacienți, în ultima perioadă au mai fost eliberate din locurile de internare destinate tratării pacienților cu Covid-19. Astfel, puțini sunt acum buzoienii care sunt în izolare la domiciliu pentru că nu există locuri în spitale.

De la debutul pandemiei, numărul cazurilor de la nivelul județului Buzău a ajuns la 1.426. Dintre acestea, 730 reprezintă persoane vindecate și externate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!