Publicat la: 16.11.2017. 19:15 / 1.322 views

UN NOU CENTRU DE EXCELENŢĂ LA BUZĂU? IDEE ÎNAINTATĂ DE PREŞEDINTELE FRR, ALIN PETRACHE

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a fost prezent, astăzi, la Buzău, pentru a discuta cu autorităţile, despre dezvoltarea sportului cu balonul oval. Printre ideile înaintate de Alin Petrache a fost şi înfiinţarea unui centru de excelenţă, în oraş. FRR s-ar obliga să plătească staff-ul centrului, de la profesori până la preparatori fizici şi medici.

rugbi oficialiÎn viziunea preşedintelui FRR, Buzăul ar putea să promoveze în Superliga de rugby, dar să susţină şi un centru de excelenţă. Noul centru ar găzdui talentele din judeţ şi nu numai, oferindu-le şcolarizare, condiţii de antrenament şi asistenţă medicală. Un proiect similar, al Federaţiei Romane de Fotbal, a fost anulat, cu câteva luni în urmă.

O eventuală promovare ar obliga noul club SCM Gloria să modernizeze baza sportivă „Prinţul Ghica”, pentru a îndeplini criteriile minime impuse de eşalonul elitei. De asemenea, pentru a rezista în Superligă, Gloria ar trebui să mai transfere câţiva jucători cu experienţă.

Secţia de rugby a SCM Gloria dă jucători atât la loturile naţionale U 17 şi U20, cât şi la lotul naţional de rugby. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!