Publicat la: 14.05.2018. 18:13 / 2.101 views

UN NOU BULEVARD. REGULI DE CIRCULAŢIE PE „CALEA EROILOR”

Pe 16 mai, autorităţile locale vor boteza o stradă din oraş şi buzoienii vor avea un nou bulevard. Segmentul de stradă dintre intersecţia cu Bulevardul Unirii şi până la sensul giratoriu de la Hanul lui Ţintă se va numi Bulevardul „Calea Eroilor” şi va fi cea mai frumoasă poartă de intrare în Buzău. Primăria a stabilit care vor fi regulile de circulaţie pe noul bulevard, atât pentru pietoni, cât şi pentru vehicule şi autovehicule.

pista eroilorÎncepând cu 16 mai, când va fi botezat oficial, buzoienii vor avea un nou bulevard, care se va numi „Calea Eroilor.

Comisia de Siguranţă Rutieră, prezidată de primarul Constantin Toma, a stabilit deja marcajele care vor fi trasate pe carosabilul proaspăt asfaltat.

Totodată, vor fi instituite şi noi reguli de sistematizare a circulaţiei în zonă, atât pentru pietoni, cât şi pentru vehicule şi autovehicule.

Calea Eroilor a fost reabilitată şi modernizată în întregime iar bicicliştii vor avea o pistă proprie pentru deplasare, care deja a început să fie acoperită cu un asfalt special, de culoare roşu închis.

Indicatoarele de întrare în oraş vor fi şi ele montate cât mai repede, contribuind astfel la o modalitate prietenoasă de întâmpinare a celor care intră în oraş, prin cea mai frumoasă poartă a Buzăului.

Pentru pietoni au fost amenajate trotuare pavate iar traversarea bulevardului Calea Eroilor se va putea face pe cele două treceri de pietoni din zona cimitirelor.

Acestea vor face obiectul unui viitor proiect, pentru a fi dotate cu iluminare progresivă şi cu semafoare cu buton, coordonate între ele.

Miercuri şi joi, 16-17 mai, pe Calea Eroilor şi pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, vor fi impuse restricţii de circulaţie pe timpul desfăşurării evenimentelor dedicate Zilei Eroilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!