Publicat la: 17.02.2020. 19:47 / 748 views

UN MILITAR BUZOIAN ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU. A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER

Un militar buzoian are nevoie urgentă de ajutor după ce de curând a fost diagnosticat cu cancer. Aflat internat într-un spital din Bucureşti, el este nevoit să-şi cumpere citostatice, care costă 7.000 lei setul. Se află la al doilea set de citostatice, însă nu mai are bani pentru continuarea tratamentului, pe care statul roman nu îl poate deconta integral.

soldatÎn sprijinul tânărului militar, Liga Militarilor Profesionişti a lansat un apel public pentru camaradul aflat în suferinţă. Ciprian Tudorancea trebuie să își continue tratamentul pentru a putea spera la o viață normală.

„Ciprian Constantin Tudorancea a fost diagnosticat cu Tumora maligna la fosele nazale şi tumoră malignă rinofaringe. Din data de 29.01.2020, camaradul nostru este internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice. Primul set de citostatice a costat 7.000 de lei. Putem să contribuim la continuarea tratamentului cu citostatice al acestei crunte boli şi salvării vieţii tânărului nostru camarad. Orice sumă, cât de mică, donată de camarazi, de prieteni, ori de buzoieni care vor să facă un bine, poate hotărî în acest moment viaţa tânărului aflat în grea suferinţă”, au transmis colegii de la Liga Militarilor Profesionişti.

Tânărul militar este din Cernăteşti iar în curând va împlini 24 de ani.

Donaţiile se pot face în contul beneficiarului, Tudorancea Ciprian Constantin.

cont: RO 14 BTRL 0100 1201 492 888 XX

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!