Publicat la: 15.05.2019. 18:10 / 415 views

UN MECI CÂT UN SEZON, CU DINAMO. RUGBIŞTII BUZOIENI LUPTĂ SÂMBĂTĂ, PENTRU MENŢINEREA ELITĂ

Final de sezon pe muchie de cuţit, pentru rugbiştii de la Gloria. Sâmbătă, „Stejarii” vor primi acasă pe Dinamo, pentru un meci de play-out. Câştigătoarea va rămâne în Superliga CEC Bank şi va disputa un meci de vacanţă, pentru locurile 5-6, în timp ce învinşii vor susţine barajul pentru menţinerea în elită.

mersoiuDinamo revine sâmbătă în complexul din Parcul Tineretului, pentru semifinala play-out-ului, meci care va decide cine rămâne în Superligă şi cine va merge la baraj. Buzoienii pornesc, la prima vedere, ca favoriţi, după ce, în tur, s-au impus lejer în detrimentul fostei campioane. Este un meci decisiv pentru Gloria, mai ales că învinsa va disputa un meci de baraj, menit să decidă cine va rămîne în Superliga CEC Bank.

Semifinala play-out-ului se va decide într-o singură manşă, disputată la Buzău. Gloria va beneficia de avantajul terenului propriu, întrucât linia de clasament din sezonul regulat a fost mai bună decât a competitoarei de sâmbătă.

Partida de sâmbătă va începe de la ora 11 iar accesul în Arena Prinţul Ghica este liber. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!