Publicat la: 17.09.2018. 18:12 / 693 views

UN EGAL CÂT O VICTORIE, LA GALAŢI. GLORIA RĂMÂNE NEÎNVINSĂ, DUPĂ REMIZA CU OŢELUL

Un 0 – 0 italienesc, scos de elevii lui George Timiş, la Galaţi, în partida cu Oţelul. Gloria a plecat de la Dunăre cu un punct şi graţie prestaţiei excelente a lui Gurău, care a menţinut poarta buzoiană intactă. Pe final, gazdele au reclamat şi o lovitură de pedeapsă, neacordată, însă, de arbitrul Cristian Georgescu.

otelul gloriaOţelul Galaţi şi Gloria Buzău au terminat la egalitate, sâmbătă seară, în derbiul etapei a patra a Ligii a treia. Ambele echipe erau neînvinse şi până la confruntarea de la Galaţi obţinuseră toate punctele puse în joc.

Echipa gazdă a fost cea nemulţumită de rezultat după meci, în contextul unui joc dominat tactic de fotbaliştii de la Dunăre. Senzaţia generală de frustrare a fost amplificată de o paradă uluitoare, în ultimul minut, a portarului roş-albaştrilor, Gurău, care a scos in extremis un şut care se ducea în vinclu. De altfel, Gurău a fost unul dintre pionii principali ai Gloriei, având câteva intervenţii salvatoare. Oţelarii au reclamat şi o lovitură de pedeapsă, neacordată de brigada de arbitri, în finalul meciului.

Etapa viitoare, Gloria primeşte acasă pe Ştiinţa Miroslava. Va fi prima partidă din acest sezon în care buzoienii vor evolua pe arena din Crâng, după ce în primele două etape, în calitate de gazdă, au jucat la Râmnicu Sărat. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!