Publicat la: 05.08.2016. 17:12 / 2.009 views

UN CONSILIER ACUZĂ. CONSTANTIN IONESCU NU MAI VREA MAXI-TAXI ÎN ORAŞ

Confortul precar oferit călătorilor de microbuzele tip maxi-taxi, încalcarea normelor de siguranţă şi concurenţa făcută societăţii Trans-Bus  l-au determinat pe Constantin Ionescu să ceară explicaţii pe tema transportului de călători în municipiu. Consilierul independent l-a interpelat public pe viceprimarul Andrei Neder, pe tema transportului local.

ionescuConsilierul local Constantin Ionescu a cerut, public, date despre strategia municipalităţii pentru dezvoltarea  transportului local, atât în ceea ce priveşte numărul operatorilor de maxi-taxi şi normele de funcţionare ale societăţilor din oraş, cât şi un plan de dezvoltare pentru Trans-Bus. În acest sens, Constantin Ionescu a adresat o interpelare către viceprimarul Andrei Neder. În opinia independentului, firmele de maxi-taxi ar trebui eliminate de pe traseele Trans-Bus, conform unei legi care reglementează transportul public local.MAXI TAXI

În opinia consilierului local,  firmele de maxi taxi încalcă, de multe ori, mai multe norme legislative, precum deplasarea în condiţii de siguranţă şi confort, dar şi alte norme de conduită rutieră. Mai mult, Ionescu susţine că societatea Trans-Bus, subordonată municipalităţii, pierde anual miliarde de lei vechi, din cauza concurenţei altor firme de transport.  Singura concesie pe care primăria ar trebui s-o acorde micilor transportatori ar fi, în opinia consilierului, acordarea unor trasee pe care Trans-Bus nu le poate acoperi.

În adresa trimisă viceprimarului Andrei Neder, Ionescu solicită publicarea mai multor aspecte referitoare la transportul public, precum numărul de maşini care circulă în acest moment, societăţile care operează în municipiu şi starea tehnică a autovehiculelor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!