Publicat la: 09.02.2018. 19:30 / 764 views

UN BUGET MAI MIC. BANII PENTRU INVESTIŢII VOR FI MAI PUŢINI

Săptămâna viitoare a fost convocată şedinţa ordinară a Consiliului Local Municipal,  în care va fi supus aprobării şi proiectul pentru bugetul pe acest an. Este posibil ca banii pentru investiţii să nu fie suficienţi pentru realizarea tuturor proiectelor propuse, iar cele 100 de străzi, în plan pentru asfaltare, să fie mai puţine. Primăria face toate eforturile pentru a strânge cât mai devreme taxele şi impozitele de la contribuabili.      

asfalt bazaltLa sfârşitul săptămânii viitoare va fi supus aprobării consilierilor municipali bugetul primăriei pe anul în curs.

Deja au fost demarate lucrările de pregătire pentru prima asfaltare a unor străduţe din zona Viilor şi a Cimitirului Eroilor.

În ceea ce priveşte reabilitarea şi modernizarea bulevardului Unirii, anul acesta nu se va interveni decât în bariera Ploieşti, unde se va desfăşura un eveniment de importanţă naţională dedicat Centenarului Marii Uniri.

Primăria va încasa anul acesta mai puţini bani de la contribuabili deoarece, după intrarea în vigoare a noului Cod Fiscal, impozitul pe venit a fost redus.

Până la rectificarea bugetară din vară promisă de noul ministru de finanţe, Eugen Teodorovici, Primăria foloseşte metode proprii pentru a strânge bani la buget.

Anul trecut, conducerea Primăriei a avut un buget bogat, performanţă pe care şi-ar dori-o şi anul acesta, pentru a-şi putea realiza proiectele propuse. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>